Waar vind ik goedkope golfplaten

Golfplaat aanschaffen

Er zijn allerlei soorten golfplaten voor ieder scenario is er wel een andere golfplaat die beter past. Een golfplaat wordt meestal gebruikt om een veranda, garage, fietsenstalling of om een andere overkapping te maken. Een golfplaat is 100% waterdicht mits deze goed gemonteerd wordt. De montage gebeurd met houtdraadbouten deze vind je ook op de site van golfplaatje.nl. Bij de montage is het belangrijk dat per vierkante meter 7 tot 10 bouten worden gemonteerd. Op dit moment is de plaat namelijk op zijn sterkst. 

Goedkope golfplaten van golfplaatje.nl

Verschillende soorten golfplaten

Er zijn een aantal soorten golfplaten, maar dit bedrijf ben je in ieder geval verzekerd van de laagste prijs garantie. Er zijn 3 soorten golfplaten die het vaakst verkocht worden dit zijn de:

  • PVC Novolon golfplaat
  • Driewandig Polycarbonaat golfplaat
  • Rol polyester golfplaat

De PVC novolon is de goedkoopste variant deze heeft een formaat van 122 cm bij 110 cm bij 1 mm. Deze plaat is wat flexibeler dan de ander dit komt ook, omdat deze van wat dunner materiaal is. Je hebt ook een 3 wandige golfplaat dit is de variant die gemaakt is van Polycarbonaat. Deze is bestendig tegen werkelijk iedere soort weersomstandigheden. Het ligt eraan waar je de plaat voor gaat gebruiken welke het best bij jouw klus past. Op alle platen zit een lichtdoorlatende garantie van 10 jaar. Laat een plaat dus niet genoeg licht meer door binnen de garantietermijn dan wordt deze vervangen of gerepareerd. Bij een verzending van 300 euro of meer worden de platen gratis geleverd.