Voor een boeiboord slaag je bij Keralit

boeiboord

Wil jij slagen voor een boeiboord? Dan ben je bij Keralit aan het juiste adres. Dit is een betrouwbare leverancier van dit soort onderdelen. Mijn man en ik hebben goede ervaringen die we graag met jou delen.

Goed geholpen

boeiboordOnderdeel van onze dakrenovatie was een nieuw boeiboord, we vonden het erg belangrijk dat dit in orde was. Maar waar ga je naartoe met zo’n vraag? Iemand wees ons op Keralit, een betrouwbare leverancier van dak onderdelen. Nadat we op de website hadden gekeken waren we erg enthousiast, dus we besloten met deze leverancier in zee te gaan en dit is ons erg goed bevallen. Ons eerst contact met dit bedrijf verliep via de telefoon. Een vriendelijke medewerker stond ons te woord en nam alle tijd om onze vragen te beantwoorden. Dit is erg fijn, want zelf wisten we niets af van een boeiboord. Het is dan erg fijn om te spreken met iemand die hier gespecialiseerd in is. We hebben dan ook een uitstekend advies gekregen en ook heeft de man een aantal kleurstalen naar ons laten opsturen, zodat we een weloverwogen keuze konden maken uit de kleuren. Je hebt namelijk keuze uit meer dan 10 kleuren! Het is dan fijn als je de kleuren in het echt kunt zien.

Een weloverwogen keuzeboeiboord

Dankzij het professionele advies over een boeiboord en de kleurstalen konden mijn man en ik een weloverwogen keuze maken. We zijn dan ook erg tevreden met hoe het hele proces is verlopen. Ben jij op zoek naar een betrouwbare leverancier? Dan raad ik je Keralit zeker aan!