Natuurlijke buitengevel van hout

gevelbekleding hout

Een houten gevel is een prachtig gezicht voor je gebouw, een natuurlijke uitstraling met alle voordelen die een houten gevel heeft. Veel mensen zien er tegenop met gevelbekleding hout omdat zij denken dat het veel onderhoud vergt om de gevel mooi te houden. Plastica heeft houten gevelbekleding die onderhoudsarm is, ook wanneer het weer even niet meewerkt blijven de gevels mooi om te zien. Ieder jaar onderhoud is niet nodig de gevelbekleding van hout is duurzaam zonder dat het een ander aanzicht krijgt.

gevelbekleding hout

Duurzaam en milieuvriendelijk hout

Gevelbekleding hout is natuurlijk prachtig om te zien, maar als het niet duurzaam is dan wordt het ineens een stuk minder mooi. De houten panelen die worden gebruikt bij Plastica zijn uit verantwoord hout vervaardigt. De gevelbekleding hout is positief op het gebied van de CO2 uitstoot en is een echt natuurlijke bouwstof. Met de aanschaf van een prachtige houten gevel heb je niet alleen een mooie gevel, je denkt ook aan het milieu waardoor je nog meer plezier hebt van je gebouw. De houten gevels van Plastica zijn voorzien van het FSC keurmerk.

gevelbekleding hout

Ook bij hout heb je genoeg keuze voor je gevel

Wat voor bedrijf of gevel je ook hebt, Plastica heeft overal een passende oplossing voor. Van eenvoudige platen tot aan het neusje van de zalm onder de houten bekleding, er zijn zelfs bekledingen die isolerend zijn voor je gevel. Cape Cod is een schitterende houtsoort die in vele verschillende kleuren verkrijgbaar is, maar wil je een beplating met lak die bestand is tegen water dan is dit ook in het assortiment verkrijgbaar. Wil je er zeker van zijn dat je geen barsten in je gevel krijgt of noesten dan is er ook nog hardhout, door de unieke eigenschappen heb je altijd een prachtige gevel.