Mobiele telefoon ouderen, daar hebben ze wat aan!

Een mobiele telefoon ouderen, maak het ze gemakkelijk! De wereld om ons heen raakt steeds verder ontwikkeld en de technieken en technologieën worden steeds ingewikkelder. Voor ons jeugdige mensen is dit geen probleem, wij moeten er wel aan wennen maar na een keer of 2/3  een nieuw product gebruikt te hebben is het niet meer zo lastig. Elk jaar komt er wel weer iets nieuws uit, iets fenomenaals, veel handiger! Iedereen vindt dit geweldig en is er al snel handig mee. Er wordt alleen 1 ding vergeten, de oudere onder ons. Voor de oudere is het niet altijd makkelijk om dit alles bij te kunnen benen. Dan komt die telefoon uit en wanneer die net uit is komt de volgende alweer uit. Voor oudere moet het allemaal net iets makkelijker en simpeler. Daarom bestaat er nu een mobiele telefoon oudere! Deze beschikt over een hoop functies die het gebruik van de telefoon een stuk makkelijker maakt!

De functies van een mobiele telefoon oudere :

  • Het toetsenbord is helderder waardoor het voor oudere personen makkelijker te zien is.
  • De beltoon van de telefoon is luider, hierdoor zullen oudere die wat slechter kunnen horen geen oproep meer missen.
  • De telefoon is uitgerust met een noodknop, wanneer er een noodsituatie ontstaat, zowel thuis als onderweg wordt er met 1 druk op de knop gebeld naar een belangrijk persoon.
  • De persoon aan de telefoon is makkelijker te verstaan doordat het gespreksvolume hoger is als bij een normale smartphone.
  • De apps zijn speciaal voor oudere ontwikkeld en dus een stuk simpeler en gebruiksvriendelijker!

Kortom, met een mobiele telefoon oudere doet u een oudere echt een plezier!