Maak iets moois van je woning met betonlook vloeren

Een mooie robuuste betonvloer storten is natuurlijk mooi, maar je woning moet zich daar maar net voor lenen. Daar komt bij dat het ook een flinke ingreep is, want er moet wel een volledige betonvloer gestort worden. Daar komt bij dat een echte betonvloer kan gaan scheuren. Hoewel je dit dankzij de service van Willem Designvloeren gemakkelijk kunt oplossen, is het wel vervelend als dit soms nodig is. Daarom doe je er goed aan om niet voor echte betonvloeren te kiezen, maar betonlook vloeren. Deze kun je gieten in plaats van storten. Hoewel je nog steeds van de mooie robuuste uitstraling van beton kunt genieten, is het dus niet echt beton. Je hebt dan ook niet de kosten, de zorgen en het onderhoud van echt beton als je kiest voor betonlook vloeren. Wat dat betreft is het dus een goed alternatief. Het is goed om te weten dat je deze betonlook vloeren ook gewoon bij Willem Designvloeren kunt kopen. De betoonlook vloeren worden ook wel gietvloeren genoemd omdat ze gegoten worden. Deze vloeren zijn dunner dan echte betonvloeren, maar ze zijn ook flexibeler. Daardoor kunnen ze uitzetten en krimpen zonder dat dat meteen tot scheuren leidt. Deze betonlook vloeren zijn dan ook uitermate geschikt voor vloeren met vloerverwarming. Het is sowieso goed om beton te combineren met vloerverwarming, want zo is je vloer comfortabel voor de voeten. Maar ook zonder vloerverwarming is een betonlook vloer een uitstekende optie. Echte betonvloeren zullen minder snel scheuren als ze niet op vloerverwarming gestort worden, maar zoals gezegd kun je het beton prima combineren met vloerwarming. De eventuele scheuren zullen de professionals van Willem Designvloeren eigenhandig dichtmaken. Dat is uiteraard volledig kosteloos. Indien je dus voor echte betonvloeren kiest, dan heb je niet allemaal extra kosten voor het repareren van scheuren. Het is dan ook maar net waar jouw woning zich het beste voor leent en waar jouw voorkeur naar uitgaat. Je kunt in ieder geval even een kijkje nemen op de site van willemdesignvloeren.nl om te kijken wat je mogelijkheden zijn. Op deze manier zie je snel wat je mag verwachten van betonlook vloeren en de echte betonvloeren. Maar om het echt goed te ervaren, kun je het beste gewoon even langskomen in de showroom van Willem Designvloeren. Daar kun je het verschil ook echt goed zien en daardoor dus ook des te beter je keuze maken. 

Kijk snel op de website en bestel een betonlook vloer

Als je meer wilt weten over deze betonlook vloeren, dan kun je uiteraard ook even een kijkje nemen op de website. Hier kun je alle beton artikelen bekijken. Naast de betonlook vloeren, kun je hier namelijk ook terecht voor: 

  • Betonnen terrassen
  • Betonnen wanden 
  • Betonnen opritten

Alles wat met beton te maken heeft in en rondom het huis, kun je laten verzorgen door de experts van Willem Designvloeren. Je kunt via de site ook meteen contact opnemen, zodat je ook direct al je vragen kunt stellen. Dit kan uiteraard ook in de showroom. 

Maak de juiste keuze via een gratis advies gesprek

Je kunt ook altijd even langskomen voor een gratis advies gesprek. tijdens dit gesprek kun je je verder oriënteren en alle mogelijkheden die geschikt zijn voor jouw woning ontdekken.