Lees hier alles over houtbouwschroeven

Of je nu een doe-het-zelver bent of op professioneel vlak klussen uitvoert: je wilt altijd gebruik maken van kwaliteitsproducten. Op het gebied van klussen is het dan ook altijd aan te raden om te kiezen voor materialen van zeer goede kwaliteit. Heb je houtbouwschroeven nodig? Deze kun je gemakkelijk en snel online bestellen: je bent dan in ieder geval verzekerd van zeer goede kwaliteit, maar ook van snelle verzending.

Houtbouwschroeven zijn speciaal ontwikkeld om zo houten balken en dragende houtconstructies met elkaar te kunnen verbinden. De schroeven hebben een grote TX-aandrijving: hierdoor heb je een optimale krachtoverbrenging van de schroefmachine op de schroef. Schroeven verwerken wordt daardoor een stuk makkelijker. Er zijn houtbouwschroeven voor binnen en voor buiten verkrijgbaar.

Houtbouwschroeven: indoor en outdoor

De houtbouwschroeven voor binnen zijn sterk en hebben een hoge uittrekwaarde. Ze hebben daarnaast ook een groot draagvlak en klembereik: de schroeven kunnen zwaarder worden belast en daarnaast zijn er ook minder bevestigingspunten nodig om een stevige houten constructie te kunnen realiseren. De indoor houtbouwschroeven zijn gemaakt van gehard koolstofstaal en zijn zeer sterk. Je bent daarnaast ook verzekerd van veilige bouwconstructies. Ga je buiten aan de slag met een houten constructie? Dan heb je houtbouwschroeven outdoor nodig. Deze zijn gemaakt van gehard carbonstaal en speciaal ontwikkeld voor de verbinding van houten balken die buiten staan. Een veranda, een terrasoverkapping of een andere dragende houtconstructie: hiervoor maak je gebruik van houtbouwschroeven. De sterke schroeven bevatten alle kenmerken om te zorgen voor een stevige verbinding.