Je huis of kantoor voorzien van zuivere lucht met de HEPA luchtreiniger

Je huis of kantoor voorzien van zuivere lucht? Gebruik de HEPA luchtreiniger!
In sommige situaties is het belangrijk dat de lucht in je huis zuiver is, bijvoorbeeld als je last hebt van een allergie of astma. De luchtreinigers kunnen je klachten daadwerkelijk verminderen. Ook als je geen klachten hebt, kan een schone lucht geen kwaad. Het verwijderen van nare luchtjes kan dan ook prima met dit product. Tegenwoordig is er veel mogelijk als het gaat om het zuiveren van de lucht, zo is er door proairtech een nieuwe luchtreiniger op de markt gebracht, namelijk de proairtech ZX 9000 HEPA. proairtech is de officiële dealer en importeur van de proairtech luchtreiniger en biedt jou de mogelijkheid om je te voorzien van luchtreinigers.

Wat doet een luchtreiniger nou eigenlijk?

Niemand houdt van onzuivere en nare luchtjes. Een luchtreiniger kan dus gebruikt worden om deze lucht te zuiveren van onder andere allergenen, schimmels, huidschilfers en bacteriën, dat is natuurlijk ideaal voor je gezondheid. Dat is niet alleen waar deze luchtreiniger functioneel voor is. Wil je een luchtreiniger gebruiken voor nare geuren zoals dieren-, kook- en rookluchtjes? Deze kunnen met de HEPA ZX 9000 ook gelijk worden verwijderd. Het interessante aan een luchtreiniger is dat het namelijk een koolstoffilter en ionisator bevat, welke ervoor zorgen dat de lucht gezuiverd kan worden. In de lucht hangen kleine deeltjes, die je niet altijd ziet, maar welke er wel zijn. Deze deeltjes worden ook wel ionen genoemd, door ionisatie wordt de lading van de ionen veranderd. Hierdoor worden de verontreinigingen in de lucht verzwaard en zakken ze naar de grond. Hierdoor adem je alleen nog maar schone lucht in. Je kunt ze dan ook niet zomaar uit je huis krijgen, dat is de reden dat er luchtreinigers op de markt zijn gebracht. De koolstoffilter haalt juist de nare geuren, zoals sigarettenrook weg door een koolstof die gassen en nare geuren adsorbeert. Gezondheid en een frisse omgeving staan voorop.

HEPA luchtreiniger: wat maakt deze zo speciaal?

Wat maakt HEPA ZX 9000 luchtreiniger dan zo speciaal? Dat zal je nu vast denken. Wij geven je graag een korte uitleg om dit aan jou uit te leggen. HEPA staat ook wel voor High Efficiency Particulate Air, dat is precies waar een luchtreiniger dan ook om draait. Het heeft een hoge effectiviteit door het verversen van lucht. Zoals je net hebt gelezen, is kan dit van groot belang zijn. De sensoren meten de verontreinigde lucht en de ZX 9000 kan ruimtes tot 100 vierkante meter voorzien van zuivere lucht. Hierdoor kun je de luchtreiniger goed gebruiken voor grote ruimtes, zoals je slaap- of woonkamer, maar ook voor kantoorruimtes. Het is als werkgever nooit verkeerd om een gezondere werkplek voor je werknemers te creëren. Daarnaast is het ook erg prettig om de nare kookluchtjes zo snel mogelijk uit je keuken te hebben, of heerlijk te gaan slapen in een frisse slaapkamer. Wij willen producten aan kunnen bieden die niet al te duur zijn. Ben je geïnteresseerd geraakt in de HEPA luchtreiniger? Deze is nu extra voordelig te bestellen bij www.proairtech.nl.

Lees meer…