In welke omgevingen kunnen spots, projectoren en railophangingen worden geplaatst?

Railverlichting is perfect voor het verlichten van een eigentijdse woning. Het verlichten van de woonkamer met deze verfijnde en discrete verlichtingsoplossing zorgt voor harmonie, vooral als je kiest voor LED-lampen met warme tinten. En ook in de woonkamer en in de keuken is de rail een alternatieve oplossing voor de kroonluchter en schijnwerpers, omdat je hiermee intense en geconcentreerde verlichting kunt creëren, bijvoorbeeld op schiereilanden en werkbladen, de tafel kunt verlichten met te verplaatsen hangende lampen indien nodig, en creëer een meer algemeen en diffuus licht door de rest van de ruimte.

Een commerciële ruimte verlichten met de rails van de railverlichting! Winkels en winkelcentra passen deze verlichtingsoplossing vaak toe, omdat de rail met verstelbare spots het mogelijk maakt om het perfecte licht te creëren om kleding, accessoires en meer in het algemeen te koop aangeboden goederen te accentueren. Naast het voordeel dat het licht kan worden geconcentreerd waar het nodig is, garandeert de essentie van een railoplossing de noodzakelijke netheid van de ruimtes die de blootgestelde elementen naar voren brengen.

Spooroplossingen zijn nuttig en nooit voorspelbaar, zelfs niet voor het verlichten van kantoren en werkomgevingen! In feite is er de mogelijkheid om elementen toe te voegen op basis van de stations, en het licht op elk station te focussen, zonder energie te verspillen. Ook in dit geval bieden de eenvoud en veelzijdigheid van de rail zelfs op kantoor de juiste discrete elegantie! Kortom, de verlichting mogelijkheden die worden geboden door de track verlichting zijn veel! Houd gewoon rekening met enkele voorzorgsmaatregelen, zoals de keuze van de verlichtingsbehuizingen en het type rail dat moet worden geïnstalleerd, en de keuze van de kleur van het licht!

Energie besparend

Een belangrijk pluspunt voor railverlichting is de aanzienlijke energiebesparingen, niet alleen omdat de lichtelementen die in de rails kunnen worden geplaatst over het algemeen Ledverlichting gebruiken en dus een lager elektriciteitsverbruik, maar ook omdat dankzij deze veelzijdige en eigentijdse oplossing, is het ook mogelijk om het licht te focussen waar het nodig is, waardoor onnodige verspreiding van licht en energie wordt vermeden.