Ik gebruik een ec tester

Ik ben sinds een jaar ongeveer bezig met het kweken van allerlei soorten groenten in mijn tuin. Ik heb hiervoor speciaal een zeer grote kweekkast gekocht, waar ik lekker in kan tuinieren als het buiten regent. Zo heb ik laatst een ec tester gekocht, waar ik met één druk op de knop precies kan zien hoe warm het in de kast is, en of er wel genoeg voedingsdeeltjes in het water zitten. Zo kan je dus elke keer de juiste voedingswaarden in het water meten en eventueel extra voeding bijgeven. Voorheen had ik hier ook nooit van gehoord, en gaf ik mijn plantjes gewoon elke dag een beetje water. Maar toen mijn eerste oogst mislukte heb ik me er verder in verdiept, en kwam er al snel achter dat alleen maar water geven niet voldoende is. Sinds ik meer weet over het kweken van plantjes hebben we al regelmatig de lekkerste groenten uit eigen tuin kunnen eten. Ook dankzij de site van Growexpert heb ik meerdere dingen geleerd, en via deze site besteld. En mocht je vragen hebben kan je ze altijd telefonisch bereiken, zelf heb ik hier al een keer gebruik van gemaakt toen mijn plantjes er binnen een week dood gingen, nu weet ik waar dit aan lag.

b18601