Gaat uw voorkeur ook uit naar klassieke houten kozijnen?

Voor de renovatie van onze bed & breakfast in Krimpen aan de IJssel zijn wij al meerdere jaren gestaag aan het werk. Zo zijn wij begonnen met de fundering te vervangen, zijn wij daarna bezig gegaan met het lekdicht maken van het dak. Op deze manier zijn wij bezig om de gehele herberg te renoveren. Vroeger was het een herberg en dit heeft jarenlang leeg en onbewoond gestaan. Toen wij deze herberg hebben overgenomen kwamen we voor een lastige keuze te staan. Of in zijn geheel grondig vervangen, of in etappes. Het budget en de tijd die wij hiervoor moesten hebben stond het niet toe om alles in één keer te renoveren. Wij hebben op die manier alles in etappes moeten doen en zijn daar nu ook nog steeds mee bezig. Achteraf hebben wij hier geen spijt van omdat het dan ook mogelijk is om alles rustig maar goed te overwegen. Voor het renoveren van onze klassieke houten kozijnen hebben wij overwogen om alle beschadigingen te gaan herstellen. Na een grove rekensom kwamen wij tot de conclusie dat dit voor de bestaande klassieke houten kozijnen niet meer rendabel was. Nadat wij deze conclusie hebben moeten trekken hebben wij moeten zoeken naar een bedrijf dat goede en het liefst betaalbare klassieke houten kozijnen kan leveren. Wij hebben daarvoor een offerte laten maken bij onze lokale timmerman. Deze kwam echter op een bedrag uit waarbij wij het gevoel hadden dat dit nog wel goedkoper kon. Op deze manier hebben wij op verschillende plekken, ook via het internet, een offerte op laten vragen voor onze specifieke situatie. Uiteindelijk zijn wij op de website van pascalramenendeuren.nl terecht gekomen. Op deze website hadden wij het gevoel dat wij terecht waren gekomen bij een specialist. Ook bij Pascal kwamen wij op een flinke som uit, waarop wij onze verwachtingen hebben moeten bijstellen dat deze klus simpelweg om expertise vraagt, en dat expertise ook een prijskaartje heeft. Daarom zijn wij ook tot de conclusie gekomen dat de prijs die wij via pascalramenendeuren.nl hebben gekregen, een goede prijs moet zijn voor de klus.

Klassieke houten kozijnen, maar ook deuren

Naast klassieke houten kozijnen heeft Pascal ook deuren en ramen te koop. Compleet geleverd en met prachtige vormen. Wij hebben op de website een aantal voorbeelden kunnen zien, dit vonden wij erg prettig omdat wij op die manier ook konden zien wat Pascal verkoopt. Wij vonden de producten die wij op de website hebben zien staan erg mooi en daarom wilden wij zaken doen via pascalramenendeuren. Wij hebben telefonisch contact opgenomen en werden erg vriendelijk te woord gestaan. Wij hebben de situatie uitgelegd en beschreven hoeveel kozijnen wij nodig hebben en we hebben daarnaast foto’s gestuurd van de kozijnen die wij nu hebben. Omdat de deuren ook vervangen dienden de worden hebben wij daarnaast gevraagd of hij deze voor ons kan renoveren. Hierover hebben we met elkaar een prijs af kunnen spreken die voor iedereen interessant was.

Zoekt u ook nieuwe kozijnen, ramen of deuren?

Bent u benieuwd wat dit bedrijf u te bieden heeft als het gaat om klassieke houten kozijnen, deuren of ramen? Ga dan eens:

  • Naar de website van dit bedrijf
  • Kijken welke prachtige producten dit bedrijf kan leveren
  • Een offerte opvragen voor de producten die u nodig denkt te hebben

Wij zijn ontzettend tevreden met de samenwerking die wij met dit bedrijf hebben gehad, en zouden in het vervolg weer zaken willen doen.