Een wandcloset voor het besparen van ruimte

Logo-Toiletmarkt

Een wandclosets is vaak voor een kleiner toiletruimte erg handig. Met een wandcloset kun je namelijk gemakkelijk veel ruimte besparen omdat het waterreservoir in de muur zit verwerkt.

Een wandcloset met een TECE inbouwreservoir

Je kunt er bijvoorbeeld voor kiezen om voor een TECE ruimtebesparend inbouwreservoir te kiezen. Dit is een zo goed als geluidloos inbouwreservoir die in de muur zit verwerkt. Toiletmarkt is zoals de naam waarschijnlijk al doet vermoeden echte experts op het gebied van toiletten en alles wat hierbij komt kijken. Door de vele jaren ervaring en kennis zijn zij de echte specialisten op het gebied van toiletten en alles wat bij toiletten komt kijken. Tevens zijn de experts van Toiletmarkt gespecialiseerd in de TECE inbouwreservoirs. Wanneer je ervoor kiest om het waterreservoir in de muur te verwerken zal er meer ruimte zijn voor een ander badkamermeubel. 

toilet

Deskundig advies en een zeer ruim assortiment

Toiletmarkt biedt een zeer ruime assortiment aan waardoor je zeer veel keuze zult hebben tussen verschillende wandclosets en inbouwreservoirs. Als je het lastig vindt om het juiste product te vinden kun je contact met het bedrijf opnemen om deskundig advies te ontvangen van een van de experts.