De beste op maat gemaakt keukens en badkamers bij https://jacobinterior.com/

Landelijk-keuken

JACOB heeft de beste op maat gemaakt keukens en badkamers in heel Nederland. Alles wat ze maken voor projecten is handgemaakt. Dit zorgt voor een hele huiselijke sfeer en een unieke keuken en badkamer in jouw huis. Samen met JACOB kan je om de tafel gaan om te kijken wat je wensen zijn voor de keuken. Vervolgens maken ze een design die ze bespreken met jou. Als je hiermee akkoord gaat gaan ze aan de slag om alle benodigdheden te maken. Binnen een paar weken heb je de perfecte keuken met alles erop en eraan hoe jij het zou willen hebben. Dit geldt natuurlijk hetzelfde voor de badkamer.

Erg goed personeel die je goed kunnen helpen

Het personeel van JACOB hebben super veel ervaring in het designen van keuken en badkamers en het op maat maken van deze keuken en badkamers. Ze denken goed mee over de ideeën die je hebt. Ze kunnen samen met jou jouw droomkeuken of badkamer verwezenlijken. Als je een rare vorm keuken of badkamer hebt is dit de perfecte oplossing voor jou.

Rustiek-eiken-hal-interierus-676x415

Erg mooie showroom

JACOB heeft naast een mooie website ook een uitstekende showroom. De showroom zit goed in elkaar en je kan hier goed bekijken welke deuren, wc’s en douches bij elkaar passen en comfortabel zijn. Via de website van JACOB kan je gemakkelijk een afspraak plannen. Deze afspraak kan je plannen op iedere dag van de week. Als je buiten openingstijden een afspraak wilt maken kan dit ook, om dit te doen kan je telefonisch contact opnemen.