Coretec: wat is het en waarom is dit merk zo populair?

coretec

De merken waar je uit kunt kiezen als het gaat om een vloer zijn zo ongeveer eindeloos. Geen wonder dat je moeite hebt een keuze te maken. Coretec is echter een goede optie. Dit merk heeft namelijk een aantal unieke eigenschappen.  Je kunt er bovendien terecht voor allerlei soorten vloeren:

  • duurzame vloeren
  • vloeren van vinyl
  • met speciale klik technologie
  • extra geluidsdicht
coretec

Duurzame vloeren

Coretec vloeren worden gemaakt met een unieke samenstelling van materialen. Het is dus niet een enkel materiaal dat wordt gebruikt. De voeren van Coretec bestaan uit gerecycled hout, bamboe, kalksteen en vinyl. Daarmee zijn ze uitzonderlijk duurzaam, met name voor vloeren. Hergebruiken van materialen is namelijk altijd goed voor duurzaamheid. 

Kliksysteem en geluidsdicht

Alle Coretec vloeren zijn uitgerust met een handig kliksysteem waardoor iedereen ze kan leggen, ook als je minder ervaring hebt. Je kunt het natuurlijk ook uitbesteden. Dat kliksysteem is niet het enige dat Coretec vloeren bijzonder maakt. Ze zijn daarnaast uitzonderlijk geluidsdicht. Dankzij de kurklaag aan de onderkant van elke plank heb je ultieme geluidsdemping. Dat maakt dit dus niet alleen de ideale vloer voor op kantoren maar ook bijvoorbeeld in een appartement. Plaatsen is makkelijk, en daarna hebben je buren nooit meer last van je. Wat wil je nog meer? 

Over Coretec

Coretec is als bedrijf heel klein begonnen, in de logeerkamer van de oprichter. Innovatief design heeft altijd voorop gestaan. De oprichter en zijn collega’s wilden iets nieuws bedenken, de wereld van de vloeren veranderen. Dat hebben ze gedaan, met duurzaam design dat toch ongekend mooi is. Want wie zegt dat je geen prachtige vloer kunt hebben met een natuurlijke uitstraling, maar dan van gerecyclede materialen en kurk? Coretec heeft bewezen dat het kan! Laat je verrassen door het uitermate grote assortiment aan vloeren. Er zit voor iedereen iets tussen.