Comfort met 24 uurs stoel

bureaustoel kopen

Wat houdt een 24 uurs stoel in? Dit is een andere stoel dan een normale bureaustoel. Dit komt doordat de 24 uurs stoel een andere stof heeft, stevigere stoelpoten en ook een ander design. Uiteindelijk zorgt dit voor een hele comfortabele stoel.
Voor 24 uurs stoelen wordt er een test gedaan om ook werkelijk een ‘’24 uurs stoel’’ label te krijgen. Bij deze test komen verschillende certificaten kijken. Een voorbeeld van zo’n certificaat is het TUV. 24 uurs stoelen hebben ook eisen en normen, waar ze aan moeten voldoen om dit label te kunnen behouden.
Welke voordelen biedt de 24 uurs stoel dan allemaal?

Kracht van de stoel

Een 24 uurs stoel heeft heel veel kracht. Hiermee wordt het gewicht dat de stoel kan hebben bedoeld. Een 24 uurs stoel kan tot wel 200 kg aan gewicht hebben. Dit is dus enorm veel!
Hiernaast heeft de 24 uurs stoel kruispoten met een grote diameter van de diagonale poten. Hierdoor wordt de stoel ontzettend comfortabel. Daarnaast is het voetkruis gemaakt van staal. Hierdoor krijgt het wiel een hele goede grip op de onderkant van de voet van de stoel.

Het is dus een hele prettige stoel als je kijkt naar het gewicht en de poten. Dit zijn niet de enige voordelen die de stoel te bieden heeft.

Comfort van de stoel

De 24 uurs stoel heeft namelijk ook een heel fijn kussen dat wordt gemaakt van schuim. Dit schuim geeft de stoel een hele goede kwaliteit. De stoel zal in vorm blijven voor lange tijd en het zorgt ook nog eens voor comfort. De stof is verstelbaar en het is ook enorm stevig.

Naast de zitting is het design van de stoel ook heel bijzonder. Het heeft namelijk een zitting en een rugleuning, die wat weg hebben van het design van een vrachtwagen. De steun kan worden opgeblazen, de armleuningen zijn sterk en kunnen worden gekanteld. Ook de hoofdsteun kan worden versteld.
De rugleuning kan ook nog verder naar achteren worden gezet, waardoor de 24 uurs stoel de optimale comfort biedt.