Cando buitendeur aanschaffen

binnendeur

Onze voordeur was helemaal aan vervanging toe. Hij kierde aan alle kanten en de tocht was goed merkbaar. Tochtstrips geprobeerd, maar dat is eigenlijk maar een lapmiddel. Na 35 jaar van deze voordeur gebruik te hebben gemaakt, zijn we op zoek gegaan naar een goed passende voordeur. De prijzen van een deur zijn behoorlijk hoog. Onder de 1000,00 euro heb je nog maar een simpele deur. Cando is een merk waar ik al een aantal deuren van had gezien. Uiteraard op een plaatje. Ik vond het mooie deuren en uiteindelijk zijn we geslaagd bij een outlet deurenbedrijf in Zutphen.

Cando

Voordeur online kopen

Op een simpele wijze kan een voordeur online worden aangeschaft. De buitendeur waar wij voor gingen was de Cando buitendeur ML623 93×211,5 cm.met universele draairichting. Een universele draairichting betekent dat de richting van draaien overal toepasbaar is. Deze buitendeur wordt zo geleverd dat je hem zelf nog moet afwerken. Het deurenbedrijf heeft ruim 7000 deuren op voorraad en gelukkig was onze keus ook ruim aanwezig. De deur wordt binnen 5 tot 8 dagen verzonden. Kosten verzending zijn 35 euro. De voordeur word geleverd zonder accessoires zoals een brievenbus en hang- en sluitwerk. Deze webshop heeft een ruime keus in deze artikelen. Dus direct een bij bestellen, dan heb je alles compleet.

Deur zelf plaatsen

Deur

De buitendeur is eigenlijk het visitekaartje van je woning. Het is een wat lastige klus om het zelf te doen. Toch is het niet onmogelijk met een aantal goede adviezen en een begrijpelijk filmpje op internet. Het belangrijkste van zelf een buitendeur plaatsen is het inmeten van het kozijn. Misschien moet er wat worden geschaafd maar het gemakkelijkste is natuurlijk een deur die precies de maat heeft die in jou kozijn valt. Deuren die je aanschaft bij dit bedrijf hebben alle maten deuren. Kijk voor alle informatie op deze website.