Voor elke doeleinde geschikt

kunst buxus

Iedereen kent de buxus wel, vaak worden ze gesnoeid in leuke vormen in de tuin. De plant past in iedere tuin en is erg veelzijdig, waarschijnlijk weet je niet dat een buxus ook bloemetjes heeft in de kleur van de blaadjes. Of je nu een traditionele tuin hebt, of een hypermoderne met allerlei vormen de kunst buxus past overal bij. In de webshop kun je direct de gewenste hoogte kopen om bijvoorbeeld een prachtig groene schutting te maken in je tuin waarbij je zeer weinig onderhoud aan hebt.

Onderhoudsvriendelijk

Verschillende formaten

Omdat de kunst buxus zo veelzijdig is kun je de plant in verschillende formaten krijgen in de webshop van Maxifleur. Of je de plant nu als decoratie in de woonkamer neer wilt zetten, of als enorme schutting in de tuin alles is mogelijk. Maar ook op het terras wordt de plant veel gebruikt, hij geeft een bepaalde sfeer die fijn is voor de gasten. Je kunt zeer strakke vormen creëren met de plant, dit is mede te danken aan het feit dat deze zeer eenvoudig is te snoeien. Uiteraard is dit bij een kunst exemplaar al gedaan voor je.

Realistisch

Een groene wand is ook mogelijk

Met de kunst buxus zijn ook groene matjes mogelijk, hiermee maak je die saaie stenen muur mooi groen in de tuin. Maar ook binnen kun je van je saaie kantoor, of de stenen muur in de hal een schitterende hal maken. Voor de zakelijke markt is dit een van hardlopers in het assortiment van Maxifleur, wil je ook een prachtige groene wand die altijd groen blijft kun je niet om het groene matje heen.