Tuinaccessoires

In de superwoonwinkel worden naast producten voor het interieur ook veel tuinaccessoires verkocht. Dat is niet zo vreemd, want in steeds meer woningen wordt de tuin een onderdeel van het interieur. Het is een trend geworden om de tuin te gebruiken als een extra zitkamer. Tuinaccessoires zijn dus een logisch verlengstuk van de accessoires die voor in huis worden verkocht. Bij de superwoonwinkel kun je tuinaccessoires vinden in zes categorieën: kippenhokken, tuinbanken, kunstgras, BBQ, konijnenhokken en bloempotten. Dat zijn allemaal artikelen waarmee je de sfeer in je tuin kunt verhogen.

Kippen- en konijnenhokken

Het is altijd gezellig om voor de kinderen kippen of konijnen aan te schaffen. Met konijnen kunnen ze lekker knuffelen en kippen zorgen voor lekkere eitjes. Bij de tuinaccessoires op de superwoonwinkel zijn leuke kippen- en konijnenhokken te vinden. Afhankelijk van de ruimte die je daarvoor wilt gebruiken kun je voor een groter of kleiner hok kiezen. Wie zijn tuin graag leuk wil inrichten maar niet al teveel tijd aan onderhoud wil besteden, zal veel plezier beleven aan de tuinaccessoires in de rubrieken kunstgras en bloempotten. Daarmee creëer je een prachtige groene omgeving, waar je nooit een grasmaaier voor nodig hebt.

Tuinaccessoires om te relaxen

Belangrijke onderdelen tussen de tuinaccessoires zijn de producten die worden gebruikt om te ontspannen. Kijk maar eens rond bij de afdeling tuinbanken. Daar vind je producten waar je heerlijk op kunt zitten. Bijzonder zijn de palletkussens. Dat is een voordelige oplossing als je lekker in de tuin wilt hangen. Producten voor de barbecue mogen uiteraard niet ontbreken bij de tuinaccessoires. Want als het mooi weer is wil je liever niet urenlang in de keuken staan om een maaltijd te bereiden. Met een barbecue kan dat. Barbecueën kun je net zo duur maken als je zelf wilt en het is altijd gezellig.